Tilbake Program

Bilde: 2020-12/asbj-rn-ribe-2021.jpg
Grunnet smittevernhensyn er det pr. i dag kun plass til 30 publikummere i Røhnesalen. 

Torsdag 14.01.2021 kl. 19.00
ASBJØRN RIBE  -  NB! DESVERRE UTSATT INNTIL VIDERE  -  NY DATO KOMMER

Asbjørn Ribes nyeste album "Blått & grønt & gult" ble i år nominert til Spellemannprisen i klassen "viser."
Asbjørn Ribe omtales som visekunstens Tarjei Vesaas, eller Ernest Hemingway; med få ord beskriver han skjønnhet, smerte, og menneskelig relasjoner, som ingen andre her hjemme. Radiohiten «Jeg ser bare deg» har berørt svært mange mennesker, og blitt spilt i utallige bryllup, og ble av musikksjefen i NRK P1 kalt «Den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk, noensinne.»  2021 blir et aktivt år for Asbjørn Ribe, da hans første singel utgis allerede 1.januar.
Og den 14. kommer han altså til oss! Da er det bare å glede seg, og skynd deg å få tak i billetter på eBillett.
Vi regner med å leve med smittevernrestriksjoner en stund til, og derfor blir det kun plass til 30 publikummere.

Asbjørn Ribe - vokal, piano
Bjørn Holm - bass
Annar By - gitar

Kun 30 billetter - på eBillett

Asbjørn Ribe Artistside Spotify:
https://bit.ly/AsbjørnRibeSpotyify

Asbjørn Ribe Spilleliste Spotify:
https://bit.ly/AsbjørnRibe_BestOfSpotify

Asbjørn Ribe live fra sentralen på NRK:
https://bit.ly/AsbjørnRibe_NRK_live

Velkommen!

Torsdag 18.februar kl. 19.00
TIDENE SKIFTER - et musikalsk kåseri med stemmer fra Berlin

Liv Hege Nylund - sang og skuespill
Arnhild Vik - piano
I forbindelse med frigjøringsmarkeringen i 2020 er vårt forhold til Tyskland igjen aktuelt. Bli med på en reise i tysk kultur og historie. Tekst og musikk av Brecht, Weill, Eisler m.fl Liv Hege Nylund har sin egen innfallsvinkel til programmet. Da faren hennes satt i fangeleir i Kirkenes var moren hennes alene hjemme med broren hennes på 3. år. I huset i Lillestrøm var det full fart med øldrikkende tyske offiserer i kaféen i 1. etg. Det var ikke ukomplisert. Dette er et innblikk i en tyskspråklig verden med en historie som også treffer oss her hjemme på godt og vondt! Liv Hege Nylund er skuespiller, regissør og tidl. teatersjef ved Turnéteatret i Trøndelag.
Prisvinnende skuespiller Liv Hege Nylund har jobbet på flere teatre, blant annet Svenska Riksteatern, Det Norske Teatret, Hordaland Teater, Trøndelag Teater, Åarjelsaemien Teatere og Turnéteatret i Trøndelag hvor hun også har vært sjef. Hun har hatt gjestespill på Oslo Nye Teater, Nordland Teater, Den Nationale Scene, Nationaltheatret og i Zürich. Som dramatiker og regissør har hun tatt for seg flere kvinneliv som Fredrikke Marie Qvam og samenes pioner Elsa Laula. Selv har hun gjennom karrieren framstilt en rekke kvinneskikkelser som Cora Sandel på Trøndelag Teater og ikke minst gjorde hun suksess med monologen «Sabina»(etter en roman av Karsten Alnæs). For denne fikk hun Nord-Trøndelag fylkes likestillingspris. Hun turnerer nå med den kritikerroste monologen «Skam deg, Mayliss!» og kabareten «Små blinkende lykter» basert på tekster av Tove Ditlevsen.

Billetter på eBillett