Tilbake Program

Bilde: 2018-09/afsari.jpeg

Søndag 30.september kl.19.00. Bill. 250/200        RØHNESALEN
JAVID AFSARI RAD TRIO
Javid Afsari Rad Trio ble etablert i 2016 og består av Javid Afsari Rad på det persiske instrumentet santur, Harpreet Bansal på fiolin og Tove Margrethe Erikstad på cello.
Trioen spiller komposisjoner av Javid som er inspirert av persisk, indisk og arabisk musikktradisjon. Javid vokste opp i Iran, men har bodd 30 år i Norge. Dette har gjort at musikken hans også har fått et preg av vestlig klassisk musikk. Trioen består av høyt profilerte musikere i Norge innen indisk, persisk og vestlig klassisk musikk. 
Javid Afsari leder ensemblene ComboNations, Rumi Ensemble og Norwegian World Orchestra. I 2008 ble han av Oslo kommune hedret som "årets musiker." Gå ikke glipp av dette!
Hør en låt fra en konsert på Bølgen Kulturhus her:
https://soundcloud.com/javidafsari/haftnava
Hjemmeside: www.javidafsarirad.com
Foto: Oddgeir Sæther

Torsdag 4. oktober på Tante Gerda  Bill. Kr. 150,-
BJØRN KÅRE ODDE OG OLE NILSSEN
Folkemusikkonsert med prisbelønt duo på Tante Gerda!
Bjørn Kåre Odde (fele) og Ole Nilssen (trekkspill) har gravd fram kjente og ukjente låter fra Storgardsmusikkrepertoaret – Hedmarkens egen tradisjon! Vi får høre låter av komponister som Anders Sørensen, Oluf Melvold og Lars Hollo.
Duoen har bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, og har jobba spesielt med inspirasjoner fra den klassiske musikkverden. De har de senere årene jobbet med komponister som Wolfgang Plagge og Henning Sommero om nye bestillingsverk, men storgardsmusikken fra Hedmarken er likevel den musikken som ligger deres hjerte nærmest.
Velkommen til intimkonsert i en av Hamars triveligste omgivelser!
Kafeen er åpen
Konserten er støtta av Hedmark fylkeskommune.

Torsdag 11.oktober kl.19.00. Bill. 250/200   RØHNESALEN
GEIRR LYSTRUP
Geirr har med seg gitar og godt humør og sine beste viser, både gamle og nye. Det blir garantert gjenhør med To tanter danser tango, Honninghumla og Wenche med c. Men også nyere sanger bl.a. fra fjorårets album Lyden av Mjøsa.
Geirr Lystrup - Gitar og sang
Geir Otnæs - Trekkspill
Olav L.Thesen - Bass

Onsdag 24. okt. kl.19.00. Bill. kr. 50,-
TANTE GERDAS VISEKLUBB
Vi feirer Vidar Sandbeck!
Mer info kommer senere
Lørdag 27.okt. kl.14.00. Hatten går
PAULINE ÖSTGÅRD

Rykende fersk visepopsanger med nydelig arrangementer og melankolsketekster. Konkluderer musikkåret 2018 med en dobbelsingel som slippes 19. oktober.

Torsdag 8.november kl.19.00.  Bill. 250/200   RØHNESALEN
ROMANTISK AFTEN
Toril Nybrott - Sopran
Ivan Ivantchev - Piano
Musikk av norske romansekomponister som Halvdan Kjerulf, Agathe Backer Grøndahl og Edvard Grieg. Teksene handler om lengsel og kjærlighet, skrevet av blant andre Bjørnstjerne Bjørnson, Henrik Ibsen og
H.C. Andersen. 

Lørdag 17.nov. kl.14.00. Hatten går
ESPEN GUNSTEIN
Singer-songwriter fra Skien, som har spilt mye rundt omkring på Østlandet de siste årene. I november slipper han plata "Novemberbarn,"som presenteres på denne konserten.

Fredag 30.november kl.19.00.  Bill. 250/200   RØHNESALEN
JULESTEMMER
Julestemmer går for sitt sjuende år med julekonserter! Favorittlåtene fra sin juleplate har de med seg videre, sammen med nye favoritt-julesanger. Så er det bare å "Tenne ti ljøsi" og danse en "Julevals"!
Annar By - Sang og gitar
Camilla Granlien - Sang og bass
Margrete Nordmoen - Sang og 5-strengs kantele
Solbjørg Tveiten - Sang
Frode Berntzen - Gitar

Lørdag 1. og Søndag 2. desember kl. 12.00. - 16.00.
STORT JULEMARKED I RØHNESALEN
Vi åpner også i år dørene for frembydere av hjemmelagede julepresanger, og dem som er ute etter en spesiell julegave. Velkommen!
De som ønsker å selge varer kan melde seg på til Kirsti Hougen på tlf. 48248741 eller post@tantegerda.no