Tilbake Program

Bilde: 2020-06/glo-sjenert-.jpg
GRUNNET KORONARESTRIKSJONER ER DET BEGRENSNINGER PÅ ANTALL PUBLIKUMMERE:
BAKGÅRDEN - 60. Vær ute i god tid! Ved dårlig vær kan Røhnesalen benyttes
KAFEEN - Ingen konserter så langt.
Lørdag 4. juli kl. 14.00.                                         BAKGÅRDEN HOS TANTE GERDA - HATTEN GÅR
GLO
Med nyslipt singel i bagasjen spiller GLO opp til bakgårdshygge!
Hamar-bandet GLO har 2 album og flere singler på samvittigheten og har holdt det gående med Geir Lunds låter og bandets arrangementer siden 2012. I juni slapp de sin nye singel «de sjenerte sangene» og det jobbes for tiden med å spille inn et nytt album. På denne konserten presenteres mye av det nye stoffet ispedd høydepunkter fra låtkatalogen bakover.
De som kjenner til GLO fra før vet at på en konsert med denne gjengen møter man et stort spenn av musikalske uttrykk; sjangre dyrkes, blandes og serveres av en gjeng musikanter som etter 8 års samarbeid kjenner hverandre ut og inn. GLO er:
Frode Berntzen, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Vegar Ellevset og Geir Lund.

Albumet «Forandrer hele verden» (2015) på Spotify:
https://open.spotify.com/album/16RWpgewNSMYKCmWpje0rY?si=CWykoN6-RSGN156COUPfAw
Albumet «Hele gata for meg selv» (2018) på Spotify: https://open.spotify.com/album/60nmYnnG0XpYGBPR1GA3XC?si=DdhItnmuSTerIcRbOGD9tg
De sjenerte sangene (singel - 2020) på Spotify
Lørdag 25. juli kl. 14.00.                                      BAKGÅRDEN HOS TANTE GERDA - HATTEN GÅR
CACADOU

Cacadou er et band fra Oslo/Hamar. Bandet ble startet i 2001, og sjonglerer mange ulike instrumenter og musikalske sjangre både på scenen og i studio. Musikken er en salig blanding av americana, bluegrass, balkanboogie og speedcountry, og alle sangene handler om livet i den imaginære havnebyen Aboretto, et vakkert og voldelig sted.
I 2006 spilte bandet inn en musikkvideo til sangen Favourite time of the year, regissert av Anne Sewitsky og med skuespiller Anders Baasmo i en sentral rolle som den uberegnelige Captain Ed. Cacadous musikk har vært med i flere NRK-produksjoner (blant annet Himmelblå), og bandet har også bidratt i flere av Kristoffer Kumars skateboard-filmer. I 2011 dukket også bandets medlemmer selv opp i Jakten på den 6. sans.
Cacadous foreløpig siste album, Cold Cuts, innspilt i Athletic Sound Studio i Halden, kom ut i desember 2016. Samtlige Contraband-singler (foreløpig er 3 singler utgitt) skal til slutt samles til bandets neste album, Contraband.  Da er det bare å glede seg! 
www.cacadou.com

Lørdag 15.August kl. 14.00.                                 BAKGÅRDEN HOS TANTE GERDA - HATTEN GÅR
HAUGTUSSA I NYE TONAR

25. oktober i fjor ga komponist Bjørge Verbaan og vokalist Jorunn Undheim ut albumet "Der draumar sviv - Haugtussa i nye tonar" som består av 14 tonsatte dikt fra Haugtussa av Arne Garborg.
Haugtussa ble skrevet på Jæren, Jorunns hjemsted. Hun vokste opp på gården hvor dikterstua til Garborg, "Knudaheio" ligger, og i naturen som blir beskrevet i Haugtussa.
Tonesettingene befinner seg i et akustisk viselandskap, hvor tradisjonelle folkeinstrument møter populærmusikk og improvisasjon. Nå kommer de til oss!
Jorunn Undheim - Vokal
Bjørge Verbaan - piano

Les anmeldelse av duokonserten her:
https://artistfoto.no/2020/03/10/haugtussa-tidenes-mest-intime-intimkonsert-nordberg-fort/