Tilbake Program

Bilde: 2020-03/petter-carlsen.jpg
VI HAR DESVERRE SETT OSS NØDT TIL Å AVLYSE PLANLAGTE KONSERTER FREMOVER.
VI KOMMER STERKERE TILBAKE!
Lørdag 18.april kl. 14.00 Hatten går
PETTER CARLSEN
Finnmarking fra Alta, som lager sin egen mix av alternativ-rock og indie-pop. Nøkkelord: Allsidighet og egen signatur i stemme og gitar.

Torsdag 23.April kl. 19.00                  Røhnesalen      eBillett  kr. 250/200/100
HELGA MYHR OG RASMUS KJORSTAD
Rasmus Kjorstad frå Sør-Fron i Gudbrandsdalen og Helga Myhr frå Ål i Hallingdal er to unge musikarar som dei siste åra har markert seg som sterke utøvarar innan folkemusikk og eksperimentell musikk. Dei har begge studert folkemusikk på Noreg Musikkhøgskole i Oslo, mottok i lag Øyvind Berghs minnepris i 2019.
Kjorstad spelar i bandet Reolô, som også består av Anders Røine, Hans Kjorstad og Hans Hulbækmo. Hausten 2019 kom albumet deira "Andre sida" ut til strålande kritikkar. Fortida jobbar han med ny skive med duoen han har med bror sin, Hans Kjorstad.
Myhr kom med si fyrste soloplate, "Natten veller seg ut" hausten 2019, som viser veg inn til nye tolkningar av folkemusikken frå heimplassen. Myhr har også bidratt på fleire andre utgjevingar det siste året. Myhr og Kjorstad spelar i lag i gruppene Dei kjenslevare og Morgonrode. På denne konserten vil de få høyre folkemusikk frå Gudbrandsdalen og Hallingdal med blant anna langeleik, fele/hardingfele og vokal.
Foto: Johannes Selvaag